Insectenwering

Wij zijn al jarenlang dealer van Unilux® insectenwering. Of u nu op zoek bent naar een hor voor uw raam, deur, dakraam of schuifpui bij Van Vliet Kunststoffen bent u aan het juiste adres. U heeft de mogelijkheid om het inmeten en monteren door onze specialisten uit te laten voeren, of u doet alles zelf. Via de webshop van Unilux kunt u eenvoudig de maat bepalen en vind u een uitgebreide montage-instructie. Met deze optie kunt u wel tot 15% korting besparen. Alle horren voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en bestaan uit weersbestendige materialen. Door deze unieke eigenschappen kunnen wij 5 jaar garantie geven op de constructie en 1 jaar op het gaas en koorden (bij normaal gebruik).

Plissé hordeur
Bij een plissé hordeur, de Plissé Fit, rolt het gaas niet op maar vouwt op als een harmonica. De cassette kan eenvoudig worden uitgenomen voor reiniging of om deze ergens op te bergen. Een ander voordeel van deze deur is dat aan de onderzijde gebruik wordt gemaakt van een geleidingsstrip van slechts enkele millimeters hoog. Hierdoor is de deur rolstoel geschikt.

De standaard uitvoering is in wit, gebroken wit, antraciet structuur, zilvergrijs en zwart structuur. Speciale RAL kleuren zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar. Een voorbeeld van de Plissé Fit vind u in onze showroom.

Inklemhor 
De inklem oftewel inzethor is de ideale oplossing voor uw draai-kiep raam. Deze hor wordt zonder boren of schroeven in uw kozijn geplaatst en is met het grootste gemak weer uitneembaar. In onze showroom kunnen wij dit demonstreren waarna u het zelfde ervaart.

Er zijn vele standaard kleuren leverbaar en speciale RAL kleuren tegen een meerprijs.

Rolhor
De rolhor wordt gebruikt bij alle ramen die géén draai-kiep functie hebben.

Met één handbeweging kunt u het gaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of buiten tegen het kozijn wordt bevestigd.

Unilux Raamhorren