Knikarmschermen

Knikarmscherm is ook wel bekend als terrasscherm.
Naast dat dit scherm de zon weert, creëert het een schaduwrijke terras ruimte. Knikarmschermen zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn uitstekend geschikt om boven openslaande deuren te plaatsen zodat uw huis naar buiten toe wordt verlengd.

Om het scherm goed te laten harmoniëren met uw woning zijn de aluminium delen in diverse RAL kleuren leverbaar. Het doekdessin van Tibelly is in verschillende kleuren en variaties verkrijgbaar, zodat u een geheel eigen stijl kunt creëren. Behalve zonwerend is het doekmateriaal vuil- en waterafstotend. Door de slimme constructie van het cassette scherm hebben de weersomstandigheden minder vat op het doek en blijft deze in topconditie.

Welk model past het best bij uw wensen?
De Gota, Furor, Linea of Senza?
Bekijk de modellen en specificaties >

Of gebruik de schermselector van Tibelly


Scherm in een kleur?
Een Tibelly zonweringdoek past in de stijl van uw huis en schilderwerk door de diverse mogelijkheden. Frisse modieuze kleuren en patronen met een geweldige uitstraling.
Bekijk de kleuren >Sta ook op tegen Kanker!
Voor elke verkochte meter Tibelly doek wordt € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd. Met het gebruik van Tibelly zonweringdoek wordt u letterlijk en figuurlijk Schaduw Sponsor van KWF Kankerbestrijding! Lees meer >


Bediening en gemak
De knikarmschermen zijn leverbaar met handbediening, elektrische bediening (zowel schakelaar als afstandsbediening) en met windbeveiliging.

Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.

Extra accessoires:

Somfy dimbare RTS terrasverlichting en terrasverwarmer
Lees meer >Waarom Zonwering?
Screens, rolluiken en knikarmschermen beschermen u tegen de ongezonde straling van de zon. Wilt u weten hoeveel straling een zonwering tegenhoudt? Bekijk het filmpje van Tibelly.