Rolgordijnen en jaloezieën voor kunststof kozijnen

Ramen zijn het visitekaartje van uw woning. Dit kan door middel van het plaatsen van nieuwe mooie kozijnen. Om het plaatje compleet te maken kunnen wij ook rolgordijnen en jaloezieën leveren. Deze zijn speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen met onder andere een draaikiep systeem.
Ze worden op maat gemaakt en worden vakkundig geplaatst zonder boorgaten in uw kozijnen. De Yana rolgordijnen zijn in meer dan 60 kleuren, prints en stoffen leverbaar.Yana rolgordijn
Het Yana rolgordijn is leverbaar in vele effen kleuren of stoffen met een motief (maximum afmeting 3000 mm breed). Ook zijn er verduisterende stoffen die uw nachtrust ten goede komen. Allen standaard voorzien van een compacte cassette en door middel van een kettingsysteem bediend.

Yana plus rolgordijn
Het Yana plus rolgordijn is van twee lagen stof voorzien, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door middel van een kettingbediening kunt u het rolgordijn op en neer laten gaan en kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.
Het Yana plus systeem wordt uitgevoerd in een compacte cassette met geleiders (maximale hoogte 1875 mm) welke gemonteerd worden op de glaslatten van de kozijnen.

Jaloezieën
Naast de rolgordijnen hebben wij ook jaloezieën in ons assortiment. Deze verkopen wij onder het merk Kalis. Onze jaloezieën zijn van hoogwaardig aluminium. De lamellen zijn in 16 en 25mm breed uit te voeren. Door de vele kleurmogelijkheden zijn de Kalis jaloezieën een perfcte aanvulling op uw kozijnen.

Er zijn dus vele mogelijkheden. In onze showroom vind u voorbeelden van deze rolgordijnen en jaloezieën. Kom eens kijken!