Rolluiken

Rolluiken verhogen wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren zon, licht, warmte, kou, geluid, inkijk en inbrekers. Onze rolluiken kunnen vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie (inbouw rolluik), bestaande bouw en nieuwbouw. U regelt eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse licht. Zo stemt u sfeer, binnen klimaat en privacy exact af op uw eigen wensen.

Inbraakvertragend?
Rolluiken werken afhankelijk van het type, de uitvoering en wijze van aanbrengen, geluidswerend en inbraakvertragend. Door de toegepaste materiaalsoorten, zoals aluminium en de van rubber voorziende geleidingsprofielen, functioneren rolluiken vrijwel geruisloos.
Diverse mogelijkheden >

Rolluik in een kleur?
De lamellen, onderlijst en zijgeleiders kunnen ook in een kleur geleverd worden.
Bekijk de kleuren >

Alle rolluiken die bij ons het bedrijf verlaten zijn van eigen fabrikaat. Smaak, stijl en het bedieningsgemak worden door u bepaald in onze showroom en worden tenslotte verwerkt in onze eigen werkplaats. Ook zijn wij fabrikant van rolluiken voor derden. De rolluiken kunnen desgewenst geheel door ons gemonteerd worden of af-werkplaats geleverd worden voor eigen montage.
De materialen die daarbij gebruikt worden zijn van gerenommeerde namen zoals Heroal, Reflex en Somfy.

Bediening en gemak
Onze kennis en kunde op het gebied van de electrische Somfy besturingen worden up-to-date gehouden door het regelmatig bijwonen van dealer meetings en cursussen. Niet voor niets zijn wij Somfy home-motion dealer!! De rolluiken kunnen ook worden geleverd met een motor, afstandbediening en tijdklok. Lees meer >


Waarom Zonwering?

Screens, rolluiken en knikarmschermen beschermen u tegen de ongezonde straling van de zon. Wilt u weten hoeveel straling een zonwering tegenhoudt? Bekijk het filmpje van Tibelly.

Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.