Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering. Screens werden aanvankelijk ontworpen voor zakelijke toepassingen, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Al spoedig werden zij ook met veel succes toegepast bij woningen. Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. 

Net als de rolluiken worden ook de screens in onze eigen werkplaats geassembleerd. De screens kunnen desgewenst geheel door ons gemonteerd worden of af-werkplaats geleverd worden voor eigen montage. Zo produceren wij naast onze rolluiken ook screens voor derden als fabrikant.


Screendoek
Screendoek wordt geweven van glasvezeldraden. Het doek heeft daardoor een enigszins open structuur. Warmte en zonlicht kunnen tot 88% gereflecteerd worden, maar het zicht naar buiten blijft behouden.

Screens kunnen worden geleverd met een afgeschuinde of afgeronde kop in de maten 85 en 95mm. De omkasting kan in diverse kleuren worden geleverd. Standaard in (gebroken) wit of technisch zilver. Maar ook bruin, ivoor, groen, antraciet en blauw is mogelijk.

Windvaste screen en Solid screen 
Naast de gewone screen voeren wij ook bijzondere varianten, de windvaste- en de solid screen. Lees meer >

Vele kleuren
De screens kunnen in vele kleuren en kleurcombinaties geleverd worden.
Bekijk de kleuren >

Waarom Zonwering?
Screens, rolluiken en knikarmschermen beschermen u tegen de ongezonde straling van de zon. Wilt u weten hoeveel straling een zonwering tegenhoudt? Bekijk het filmpje van Tibelly.

Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.