Solid Screens

Windvaste screens en Solid screens

Naast de gewone screen voeren wij ook bijzondere varianten, de windvaste- en de solid screen.

De windvaste screen is door een vernuftig veersysteem in elke stand windvast. De screen is daardoor zeer geschikt voor specificieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen. Ook schuinlopende lichtpartijen zoals lichtstraten of (kleine) serredaken behoren tot de toepassingsmogelijkheden. De windvaste screen is (ongekoppeld) maximaal 300 cm breed en 200 cm hoog.


De solid screen is uit te voeren met een screendoek, maar kan ook geheel winddicht met een (doorzichtig) pvc-doek worden geleverd (zie foto).

De solid screen werkt op basis van een rits geleidingssysteem. Hierdoor is er geen opening tussen geleider en doek. Dit heeft het bijkomende voordeel dat de screen insectenwerend is in gesloten positie. Het doek wordt strak gehouden en is windvast tot maximaal 5 meter breed en 3 meter hoog. De solid screen is in combinatie met een verduisteringsdoek compleet verduisterend voor bijvoorbeeld toepassing in projectiezalen. Kortom een zeer veelzijdig screen.

Uitgebreide uitleg van de solid screen in deze film:Vele kleuren
De screens kunnen in vele kleuren en kleurcombinaties geleverd worden.
Bekijk de kleuren >

Waarom Zonwering?
Screens, rolluiken en knikarmschermen beschermen u tegen de ongezonde straling van de zon. Wilt u weten hoeveel straling een zonwering tegenhoudt? Bekijk het filmpje van Tibelly.

Onderhoudscontract
Maak kennis met ons onderhoudscontract! Jaarlijkse controle zonder voorrijkosten en uurloon. Vroegtijdige signalering van slijtage. Bekijk alle voordelen >.