Somfy

Al onze rolluiken, garagedeuren, zonweringen, verlichting en terrasverwarmingen zijn elektrisch te bedienen met een Somfy aansturing met of zonder een afstandsbediening. Hierdoor brengt u uw huis in beweging.

Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over u huis met één afstandsbediening.
Maar ook als u niet thuis bent, blijft uw huis in beweging....
Somfy producten reageren automatisch op weersveranderingen en/of tijd.

De TaHoma®
Somfy heeft de Tahoma®, een ingenieuze router, ontwikkelt die het mogelijk maakt om alle RTS of I.O. aangestuurde produkten vanaf elke gewenste locatie te kunnen bedienen door middel van uw smartphone, tablet en of PC. Lees meer >

Huidige normeringen
Er is een nieuwe normering van de Energie Prestatie Norm (EPN) voor bestaande en nieuwe woningen. Energiebesparing is mogelijk door gebruik te maken van automatische besturingen. Rolluiken en zonwering zijn een must voor een goede bijdrage aan de EPN.

Door in het voorjaar en zomer het zonlicht (warmte) tegen te houden met een automatische zonwering en/of rolluiken houdt u de woning koel en bespaart u dus direct energie (en geld) voor koeling.

Door het gebruik van automatische rolluiken in de winter kunt u kosten besparen op energie voor de verwarming (warmte binnen houden) en/of de zon te gebruiken om uw woning te verwarmen.

Home motion dealerschap
Door een goede kennis van de mogelijkheden van Somfy besturingen kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij het dealerschap van Somfy goed uitvoeren.

Regelmatig volgen wij cursussen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en blijven daarmee op de hoogte van de huidige eisen. Zodra u kiest voor een van onze producten met daarbij een Somfy besturing kunnen wij u al informatie hierover verstrekken en zal een installatie moeiteloos uitgevoerd worden.Alle producten welke door ons vervaardigt zijn met een Somfy besturing zijn voorzien van de Home motion productsticker exclusief voor Home motion dealers.

Somfy garandeert 5 jaar garantie op alle motoren en besturingen, uitgezonderd wanneer er sprake is van vocht of doorbranding van een product.

Kijkt u gerust verder op www.somfy.nl voor het volledige pakket aan bedieningen en meer...

  naar vorige pagina